TV-Betting

Gratis speltips till tv-sänd sport

Uppvisningsturnering i Abu Dhabi och det är säsongsstart för spelarna. Andy Murray – Milos Raonic är dagens match-up. Världsettan Murray förlorade lite överraskande med 2-0 i set mot Goffin. Raonic kunna inte hota Nadal men vann trots det ett set. Svårt att veta var Murray står, många förväntar nog att han ska studsa tillbaka efter en förlust men vi provar hellre att det blir en jämn match till mycket bättre odds. Svårt att veta var spelarna står och vilken fokus de har på matchen. Det kan mycket väl bli tre set !

Över 2.5 set : JA 2.45 hos nordicbet 100% Insättningsbonus för sportspel!
Över 2.5 set : JA 2.45 hos betsson med välkomst bonus på 200%

 

Uppvisningturnering i Abu Dhabi som inleder säsongen. Raonic-Nadal är vår match-up. Nadal imponerade stort mot tjecken Berdych och vann 1a set med 6-0 på bara 26 minuter, det andra setet vann han med 6-4. Vi ser det som en fördel att Nadal har fått en match i kroppen och sättet som han vinner på visar att han nu är helt frisk och tar turneringen på fullt allvar. Så även om vi inte vet var Raonic står så är spelet mer på Nadal än emot Raonic. En frisk Nadal som fått matchtempo i kroppen tar detta !

Nadal 1.58 hos betsafe 1000 kr Insättningsbonus för sportsbetting!
Nadal 1.58 hos nordicbet 100% Insättningsbonus för sportspel!
Nadal 1.58 hos betsson med välkomst bonus på 200%

 

Säsongen 2017 startar med denna uppvisningsturnering i Abu Dhabi. Vi har hittat en match som vi tror blir riktigt jämn. David Goffin vs Jo-Wilfried Tsonga. Belgaren Goffin som gjorde en bra säsong 2016 och trots det så bröt han med tränaren Tomas Johansson för att han ville utvecklas ännu mer. Han har haft perfekt uppladdning med träning i december på Teneriffe och i Monaco. Goffin åkte hit redan den 22 december för att kunna acklimatisera sig och få bästa uppladdning. Fransmannen Tsonga är stor publik favorit i Abu Dhabi och han ser detta lika mycket som en fest som en tennis-turnering. Det kan förklara hans dåliga stats i denna turneringen med en vinst och fem förluster. Här provar vi outsidern som bör ha bra skrällchans !

Spela: David Goffin vs Jo-Wilfried Tsonga 2.55 hos paf.com som ger €100 i välkomstbonus!
Spela: David Goffin vs Jo-Wilfried Tsonga 2.55 hos unibet.com 200% i välkomstbonus upp till 1000:-

 

Leave a Comment

Leave a Comment

Leave a Comment